Eigen foto
Eigen foto Foto: Band

Klassiekers van The Claptunes te horen in de Pluk

Nieuws 1.167 keer gelezen

GELDERMALSEN • In oktober zal Claptunes weer te horen zijn in de Pluk. Claptunes brengt een tribute aan ‘Mr.Slowhand’, net zo veelzijdig als de man zelf. Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric Clapton.

De band bestaat uit Stef Woestenenk, gitaar en zang, Henk Buiting, piano, Hammond en zang, Han Neijenhuis, drums en zang en Marcel Everts bas en zang. 

Clapton-classics

Wat is te verwachten van deze avond in de bluesclub van de Pluk? Clapton-classics zoals Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love, Forever Man en Wonderful Tonight komen uiteraard voorbij, maar evengoed zijn de live-uitvoeringen van de echte Claptonfans opgenomen in de afwisselende set. 

Claptunes bespeelt Clapton met dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie. Dat doen de mannen van Claptunes al jaren. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden van Claptunes een echte beleving.

Initiatiefnemer van deze tribute is zanger/gitarist Stef Woestenenk. Hij verzamelde een paar ervaren muziekvrienden om hem heen, met de energie van jonge honden die hun sporen hebben verdiend in bands als Moonyard, Veldman Brothers, Tony Spinner, White Heat en diverse tributes.  

Sinds het eerste optreden straalt het speelplezier van het podium af en weet de band ieder publiek voor zich te winnen. 

Kaarten bestellen

Claptunes speelde op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenommeerde clubs als l’Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum, The Shack Oude Meer... en binnenkort dus weer in De Pluk. Kaarten kosten à 17.50 euro tot 1 oktober. Daarna indien nog voorradig zijn 20 euro. Uitsluitend te bestellen via betuwsblues@gmail.com. 

Voor meer informatie over de band: www.Claptunes.nl. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
CL-Informatics, Carltone Geluid, De Deugd Financieel en Fiscaal Advies Geldermalsen, Dental Artist, Restaurant Prins Heerlijk, Hoogland Onderhoud, Schoenmakerij André, Kapsalon Nout, de echte groenteman Cees Hakkert.

Luister iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur naar American Roots Music op www.regio90.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app