• Voorzitter Probus Henk Dijk.
• Voorzitter Probus Henk Dijk. Foto: Cees Hoogteyl;ing

Probusclub verzorgt bijeenkomst over erfrecht in de Schildknaap in Asperen

Nieuws 1.403 keer gelezen

ACQUOY • In de Schildkamp in Asperen is een bijeenkomst over de regelgeving van het erfrecht.

Geïnteresseerden zijn op maandag 16 oktober van harte uitgenodigd door de Probusclub Acquoy. Notaris Laura van de Veer uit Rumpt vertelt deze middag over alles waar men tegenwoordig rekening mee dient te houden.

Saamhorigheid en vriendschap

Voorzitter Henk Dijk: “Als Probusclub staan we voor saamhorigheid en vriendschap. Als club zijn we een groep mannen van boven de vijfenvijftig, die een maatschappelijke functie hebben vervuld. We hechten er waarde aan om regelmatig bij elkaar te komen. Bindende elementen zijn zoal de maatschappelijke achtergrond. Uit de regelmatige ontmoetingen met elkaar, ontstaat onderlinge hulpvaardigheid, verbreding van kennis en interesse. Mochten er ondernemers zijn die zich bij ons willen aansluiten: we zien ze graag komen.”

Breder publiek

Probusclub Acquoy is in de eerste plaats een vriendenclub. Ze organiseren zaken waar mogelijk ook belangstelling voor is onder een breder publiek. Zo deze speciale bijeenkomst over het erfrecht.

Voorzitter Dijk: “Dit is een materie waar veel mensen mee krijgen te maken. De regelgeving verandert regelmatig. Mensen lopen ook niet zo snel bij een notaris binnen voor die informatie. We zorgen met deze ochtend dat het laagdrempelig is.” De inloop is om 10.30 uur. De bijeenkomst van 11.00 tot 13.00 uur is gratis. Info: h.g.dijk@fam-dijk.nl.

Cees Hoogteyling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Afbeelding
Verbinding, passie en plezier: Vocal Group Rosé zoekt nieuwe koorleden Nieuws 20 uur geleden
Uitreiking van de cheque door mannenkoor Fruit Unlimited
Een symbolische cheque voor Stichting CaVa Nieuws 22 uur geleden
• Gemeente West Betuwe heeft een Woonzorgvisie in de maak.
Zorg en wonen in de toekomst goed regelen; Woonzorgvisie West Betuwe in de maak Nieuws 23 feb, 07:00

Download onze app