• Monologenfestival op buitenlocatie De Limburg
• Monologenfestival op buitenlocatie De Limburg Foto: Cees Hoogteyling

Cultureel event ‘Frisse Lucht’ in Meteren

Nieuws 776 keer gelezen

METEREN • Op zaterdag 23 september wordt voor de derde keer het Culturele Event ‘Frisse Lucht’ gehouden. 

Vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur is de poort van het voormalige landgoed en nu de theaterboerderij ‘De Limburg’ aan de Achterweg in Meteren, geopend. 

Voorzitter Bonne van Dam: “Deze dag is een positief geschenk van de corona periode. Toen uit nood geboren en nu niet meer weg te denken. We hebben hier een geweldige buiten accommodatie, waar je als speler alleen van kan dromen.” 

Verslaafd aan het toneel

Minouche van den Berg, die naast spelen ook de publiciteit verzorgt: “We zijn allemaal verslaafd aan het toneel. Deze middag hier, met een geweldige entourage, lijkt voor ons een jaarlijks cultureel uitstapje te worden. De bezoekers kunnen genieten van drie monologen, een dialoog, vier acts, muziek, dans, zang, verhalen en expositie. Het mooie van deze locatie is, het gaat altijd door. Bij slecht weer zijn er binnen mogelijkheden. Elke voorstelling is een minitheater op zich.” 

Op zoek naar spelers

Voor mensen die zich al eens hadden voorgenomen ook toneel te gaan spelen is dit een mooie kans om eens een kijkje te nemen bij Elckerlyc. Bonne van Damme: “We zijn altijd nog op zoek naar nieuwe- en zeker jonge spelers.”

Aanmelden

Van tevoren aanmelden, er zijn groepen van twintig personen in tijdvakken gedeeld van twintig minuten. Entree is twaalf euro, inclusief consumptie. Reserveren via: info@toneelgroepelckerlyc.nl

Cees Hoogteyling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app