• Go!Wheels 2023 in Geldermalsen.
• Go!Wheels 2023 in Geldermalsen. Foto: Ab Donker
met video foto reportage

Go!Wheels vanaf een zonovergoten Marktplein in Geldermalsen

Nieuws Fotoseries 3.576 keer gelezen

GELDERMALSEN • Vanochtend stroomde het Marktplein in Geldermalsen vol met bijzondere auto’s. Het was weer tijd voor het jaarlijkse Go!Wheels. Het evenement, met toertocht en rondom veel activiteiten, haalt daarnaast ieder jaar geld op voor het goede doel.

Betuwse Jeugdkampen

Deze editie kon een cheque worden overhandigd aan Betuwse Jeugdkampen. Al bijna 65 jaar gaan de Betuwse Jeugdkampen op pad. Wat begonnen is met een groep jongens die op de fiets een week van huis gingen, is uitgegroeid tot 6 weken jeugdkamp voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 9 tot 14 jaar dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd en begeleid. 

Bijzondere auto’s

Deelnemers van Go!Wheels komen uit alle windstreken. Peperdure auto’s, exclusieve klassiekers en andere pareltjes rijden mee. Onder de startboog, door commentaar voorzien, worden de auto’s Geldermalsen uitgezwaaid om in de middag weer terug te keren. De organisatie is trots op het evenement en geniet van de diversiteit aan deelnemers en de steun van lokale sponsors en hulp van onder andere de scouting. 

Jeroen Wijngaard

Freelance-journalist Het Kontakt - West Betuwe

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden