• Wandel voor het Leven.
• Wandel voor het Leven. Foto: AB DONKER

Wandel voor het Leven aankomend weekend in Neerijnen

Nieuws 1.095 keer gelezen

NEERIJNEN • Dit weekend staat Neerijnen in het teken van een bijzonder evenement: Wandel voor het Leven. Een 24-uurs wandelmarathon ten behoeve van het goede doel.

Twaalf enthousiaste teams zullen deelnemen aan deze inspannende uitdaging, waarbij ze stil willen staan bij kanker en geld willen inzamelen voor gerenommeerde organisaties op dit gebied.

KWF en lokale organisaties

Het hoofddoel van het evenement is om fondsen te werven voor KWF Kankerbestrijding, een organisatie die zich onvermoeibaar inzet in de strijd tegen kanker. Daarnaast zullen ook het Toon Hermanshuis Rivierenland en de stichting Wish and Care Wensambulance profiteren van een deel van de opbrengst. Deze organisaties spelen een waardevolle rol bij het ondersteunen van mensen die te maken hebben met kanker, zowel tijdens als na hun ziekteproces.

‘Neem deel of kom supporteren’

De organisatie van het evenement is verheugd over het evenement en benadrukt het belang van deze gezamenlijke inspanning: “Eindelijk weer 24 uur in Neerijnen voor iedereen. Het evenement is open voor iedereen die wil deelnemen of supporteren, waardoor het een geweldige gelegenheid is om samen te komen, solidariteit te tonen en steun te betuigen aan degenen die te maken hebben met kanker.”

Informatie

Wandel voor het Leven gaat van start op vrijdag 2 juni om 16:00 uur en zal doorgaan tot zaterdag 3 juni 16:00 uur. Het voorlopige eindbedrag van de ingezamelde fondsen zal op dat moment bekend worden gemaakt.

www.wandelvoorhetleven.nl/

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app