Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Escape Geldermalsen

zaterdag 4 mei 2024 12:00

12:00, Geldermalsen, Geldersestraat 31a. Stichting Toneelgroep T-jater organiseert op zaterdag 4 mei in Geldermalsen de outdoor escape game ‘Escape Geldermalsen’. 

In dit spel gaan de deelnemers op zoek naar een geheime boodschap. Hierbij gaan ze voortdurend heen en weer tussen de professionele Living Statues die op het marktplein van Geldermalsen staan opgesteld en de geheime locaties rond het centrum. Ondertussen bevindt zich ook een andere reiziger op de verschillende routes. Niemand weet of hij te vertrouwen is en of hij iets van je af wil pakken of hij je juist iets waardevols kan geven. In Escape Geldermalsen draait alles om vertrouwen en wantrouwen en om de verhalen van verzetsmensen uit het Geldermalsen van de Tweede Wereldoorlog.

Het is lente 1945. Het is nog steeds oorlog in West Betuwe. Maar de bevolking is in opstand. Het verzet tegen de bezetter is springlevend. In ‘Escape Geldermalsen’ lopen deelnemende groepen een route langs geheime locaties, verzamelen ze de delen van een geheime boodschap, waarmee ze zich aan het einde van de speeltijd weer melden op het hoofdkwartier. De Living Statues die in oorlogsstijl op het marktplein in Geldermalsen staan, helpen bij het vinden van de geheime locaties. En ondertussen worden er vanuit het hoofdkwartier steeds nieuwe opdrachten naar de deelnemers gestuurd. 

Informatie

Groepen mogen uit maximaal zes personen bestaan.

Deelname kost 10 euro per groep.

Aanmelden kan t/m 4 mei via: 06 - 14646082 of info@toneelgroep-t-jater.nl (op 4 mei graag telefonisch). Daarnaast kunnen deelnemers zich op 4 mei om 12:00 uur aanmelden op de Geldersestraat 31a (mits er nog plek is).

De deelnemers hebben van 12:00 tot 16:00 uur om het spel te spelen.

Om 16:00 uur worden alle groepen terug verwacht op de Geldersestraat 31a voor de ontknoping en prijsuitreiking.

Bij slecht weer verplaatst het spel zich naar een binnen locatie.