Afbeelding
Foto: Voedselbos Lingehout

Open Huis Voedselbos Lingehout

zaterdag 25 mei 2024 10:00 tot 15:00

11:00, Geldermalsen, Voedselbos Lingehout. Zaterdag 25 mei is er Open Huis van 10:00 tot15:00 uur bij Voedselbos Lingehout, Duurzaam West Betuwe, Betuwewind, Integreren Doe je Samen, Help Elkaar en het Repair Cafe. Een mooie kans om te zien wat deze organisaties doen en met vrijwilligers in gesprek te gaan. Er zijn leuke Doe Activiteiten voor jong en oud, dus neem vooral de kinderen mee!

GroenLinks-PvdA, D66 en Christen Unie in West Betuwe namen het initiatief voor dit Open Huis. Deze politieke partijen willen, juist met het oog op de komende Europese Verkiezingen, de kracht van lokale organisaties laten zien en daarmee een hoopvol geluid laten horen op het gebied van Klimaat, Migratie en Bestaanszekerheid. Leden van deze politieke partijen zullen aanwezig zijn om informatie te geven over de Europese Verkiezingen.

Bij Voedselbos Lingehout worden er om 11:00 en 14:00 uur extra rondleidingen georganiseerd, en natuur workshops voor kinderen. Daarnaast is onze landwinkel open met onder meer dagverse oogst en planten.

Voor de liefhebbers: er is een mooie fietsroute beschikbaar om van de ene naar de andere locatie te fietsen.