Tractoren en legervoertuigen op De Bol
Tractoren en legervoertuigen op De Bol Foto: BHTC

Historische tractoren

maandag 20 mei 2024 9:00 tot 17:00

09:00-17:00, Varik, De Bol. De Betuwse Historische Tractoren Club (BHTC) organiseert traditiegetrouw op Tweede Pinksterdag weer een happening met oldtimer tractoren op de Bol in Varik. Dit jaar is het thema “Van Normandisch zand tot Variks Land”. Naast de antieke tractoren en werktuigen zijn er dit jaar ook diverse historische legervoertuigen aanwezig, waaronder een tank! Er is dus vanalles te zien voor zowel jong en oud!

Bezoekers zijn Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei) welkom op de Bol van 9.00 uur tot 17.00 uur.  Toegang is gratis. De legervoertuigen arriveren vanaf 10 uur. De meeste tractoren zijn ’s middags aanwezig, aangezien er ’s ochtends eerst een toertocht gemaakt wordt door de regio. Rond de middag komen de tractoren weer terug naar de Bol.

Locatie: de Bol in Varik, aan de Waalbandijk naast de aanlegplaats van het pontje Varik-Heerewaarden. Aanmelden voor de tractortoertocht kan nog steeds. Deelname kost € 15,- (inclusief ontbijt vanaf 8.00 uur). Kijk voor meer informatie op www.bhtc.nl.