• Informatieavond bij het Stroomhuis over landschapsontwikkeling.
• Informatieavond bij het Stroomhuis over landschapsontwikkeling. Foto:

Het Landschapsontwikkelingsplan

dinsdag 9 april 2024 20:00

20:00, Neerijnen, Het Stroomhuis. De gemeenteraad van West Betuwe heeft in april 2023 het Landschapsontwikkelingsplan (LOP) vastgesteld. De leden van de werkgroep Natuur en Landschap van het Stroomhuis hebben het Landschapsontwikkelingsplan bestudeerd. En organiseren op 9 april een avond om informatie te geven over het LOP.

Maatschappelijke ontwikkelingen als klimaatadaptatie, biodiversiteit, energie, wonen en werken, mobiliteit hebben grote invloed op de inrichting van het landschap. Daarom heeft West Betuwe het LOP vastgesteld. Het LOP is het inspiratiedocument van de gemeente bij inrichtingsplannen voor het gemeentelijke grondgebied. Het is dus een belangrijk document om nieuwe plannen aan te toetsen. Het LOP is alleen digitaal beschikbaar via deze link.

Datum: Dinsdagavond 9 april. Aanvang: 20:00 uur. Entree: € 6,00 (incl. koffie/thee).

Reserveren via www.stroomhuisneerijnen.nl. Stroomhuis is rolstoeltoegankelijk.