Fanfare Wilhelmina oefent elke dinsdag voor het concert op 6 april.
Fanfare Wilhelmina oefent elke dinsdag voor het concert op 6 april. Foto: Muziekvereniging Wilhelmina

Voorjaarsconcert met twee fanfares

zaterdag 6 april 2024 19:30 tot 20:11

HERWIJNEN - Zaterdag 6 april houdt muziekvereniging Wilhelmina haar voorjaarsconcert. Als gastorkest treedt Kunstliefde & Vriendschap op.

De uitvoering begint om 19:30 uur in dorpshuis De Poort in Herwijnen. De toegangsprijs is 2,50 euro; kinderen tot twaalf jaar en donateurs mogen gratis naar binnen. Wilhelmina verwelkomt trouwens graag nieuwe donateurs die jaarlijks een kleine bijdrage aan de fanfare willen geven. Donateur worden kan ook tijdens het concert; uiteraard geldt dan meteen de gratis toegang.

Naast de beide fanfares (Wilhelmina onder leiding van Ron van Duffelen en Kunstliefde & Vriendschap onder leiding van Juul ‘t Lam) speelt ook de slagwerkgroep van Wilhelmina. De jongste leerlingen geven ook acte de présence. Ook zal er een huldiging plaatsvinden vanwege een jubileum.