Harmonie Concordia Beesd
Harmonie Concordia Beesd Foto: Niels Schreuders

Voorjaarsconcert in Beesd

zaterdag 6 april 2024 19:30 tot 22:00

19:30 uur, Beesd, het Klokhuis. Zaterdag 6 april is het weer tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van Harmonie Concordia Beesd. Dit jaar zal het concert in het teken staan van een speciale reis om de wereld! De slagwerkgroep zal de avond met een gevarieerd programma openen, onder leiding van Sander van Ingen. Na de pauze zal de harmonie, onder leiding van Theo Bindels, verder gaan met het programma. Dit jaar met gastoptreden van zangeres Lisa Ké. 

Het concert vindt plaats in het Klokhuis in Beesd. Met behulp van Van Hees Showtechniek wordt het Klokhuis omgetoverd tot een echte concertzaal. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Vooraf een kaartje kopen is niet nodig, de entree is 10 euro en er kan gepind worden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 19:30 uur zijn de deuren open, om 20:00 uur zal het concert beginnen.  

Volg ons op Facebook en Instagram om vast in de stemming te komen. Het belooft een bijzondere avond te worden!