da kabouters op avontuur
da kabouters op avontuur Foto: Andrea Zierleyn

Opening kabouterpad Groene Weelde

zaterdag 6 april 2024 14:00 tot 16:00

14:00, Acquoy, Voedselbos de Geeren. Op zaterdag 6 april, om 14.00 uur opent natuureducatiecentrum Groene Weelde het voedselbos kabouterpad in Voedselbos de Geeren. Het pad is een natuurpad bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. In het voedselbos maken de kinderen kennis met de voedselboskabouters en leren ze aan de hand van opdrachten over o.a. kriebelbeestjes, bessen, bladeren, bomen en vogels. Basisscholen van West Betuwe en Vijfheerenlanden kunnen met hun klassen vanaf nu het kabouterpad lopen door te reserveren via https://groeneweeldevhl.nl/ Het voedselbos is niet publiek toegankelijk, maar ook particulieren kunnen dit pad lopen. Voor reserveren neem contact op met De Geeren via info@degeeren.nl