Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ouder-kind café Haaften

vrijdag 5 april 2024 9:30 tot 11:00

9:30-11:00 uur, Haaften, Vredeplein 1. Ouders met kinderen tot vier jaar zijn welkom in het ouder-kind café. Er is ruimte om samen leuke dingen te doen, nieuwe mensen te leren kennen en opvoedtips te delen.

Terwijl de kinderen met elkaar spelen kunnen ouders ontspannen met een kopje koffie of thee. Het ouderschap is mooi, maar kent ook zijn uitdagingen en daarom is het fijn om steun en/of informatie te delen met andere ouders. Maar wanneer de kinderen nog thuis zijn is dat lastig.

Gratis deelnameBij het ouder-kind café is er regelmatig een activiteit voor ouders en kinderen samen, bijvoorbeeld voorlezen of muziek maken of een informatieve invulling van de ochtend. Er wordt voor koffie, thee en speelgoed gezorgd en deelname is gratis. Met elkaar maken we er een gezellige ochtend van.

Meer informatie? Kijk op www.welzijnwestbetuwe.nl/ouderkindcafe.