• De Rode Koffietafel
• De Rode Koffietafel Foto: stockfoto

Koffie met wethouder

vrijdag 5 april 2024 10:30 tot 11:30

10:30, Geldermalsen, De Pluk. Op vrijdag 5 april schuift een bijzondere gast aan bij de Rode Koffietafel. Wil Kosterman tijdelijk vervangend wethouder in West Betuwe, is te gast. Hoe is dat nou, wethouder zijn in de gemeente waar je lang geleden directeur was van de welzijnsorganisaties in de 3 oude gemeentes? Herken je dan nog veel? Of blijkt een nieuwe gemeente met 26 eigenzinnige kernen toch iets heel anders? En heeft Wil Kosterman veel aan de ervaring die ze tot voor kort als wethouder in Wijk bij Duurstede had? Deze en nog veel meer vragen kunnen aan haar gesteld worden en zal zij graag beantwoorden. Iedereen kan aanschuiven, dus neem ook een vriend of een familielid mee.