Spelen op de Clubvoetbaldagen
Spelen op de Clubvoetbaldagen Foto: Aangeleverd

Clubvoetbaldagen VV Herovina

dinsdag 30 april 2024 9:00 tot donderdag 2 mei 18:00

HERWIJNEN • Clubvoetbaldagen bestaat tien jaar en dit zal in de meivakantie gevierd worden. De Clubvoetbaldagen worden georganiseerd door VV Herovina van 30 april t/m 2 mei. Het is een evenement voor voetballiefhebbers van 6 tot 13 jaar oud. 

Het jubileum zal gevierd worden met het allerbeste uit de trainingen en animatie van de afgelopen tien jaar. Alle deelnemers zullen een speciaal jubileumtenue krijgen en maken kans op prijzen.

VV Herovina organiseert dit event samen met Clubvoetbaldagen. Clubvoetbaldagen heeft jarenlange ervaring in het organiseren van voetbalkampen. Naast plezier staan de Clubvoetbaldagen ook voor het voortzetten van sportdeelname en jeugdactiviteiten realiseren. Op die manier blijft Clubvoetbaldagen de jeugd stimuleren om te sporten en te bewegen.

Inschrijven kan via de website.