Afbeelding
Foto: Minouche van den Berg

Elckerlyc

zaterdag 20 april 2024 20:00 tot 22:30

20:00-22:30, Geldermalsen, de Pluk. Na de succesvolle voorstelling van vorig jaar (Momenten van Geluk (van de bekende toneelschrijver Alan Ayckbourn) kiest Toneelgroep Elckerlyc weer voor een grote schrijver. Dit jaar wordt Laten we het Vieren van Paul Haenen gespeeld. Paul Haenen is voornamelijk bekend als cabaretier en van zijn typetjes Ds Gremdraat en Margreet Dolman, maar heeft ook een groot schrijversoeuvre.

Toneelgroep Elckerlyc is één van de eerste toneelgezelschappen die dit stuk speelt. Daarnaast wordt in september het jaarlijkse theaterfestival in de open lucht weer gepresenteerd. Binnenkort hoort men hier meer over. En op Koningsdag figureren de leden weer op de braderie in Geldermalsen.

Uitvoering 20 en 21 april. Kaarten à € 15,00 zijn te verkrijgen via www.toneelgroepelckerlyc.nl. 

Aanvang: zaterdagavond 20 april 20.00 uur, zondag 21 april 14.30 uur.

Locatie De Pluk, Rijksstraatweg 64, 4191 SG Geldermalsen

Spelers: Bonne van Dam, Minouche van den Berg, Joke Nederhoff, René Koppers, José de Jong,

Lilian Hennekens, Cor van Toorn, Sien van der Pol.

Regie: Robbert Baars

Techniek: Mirko Borrias