Afbeelding
Foto: Laura Lafaille

Informatieavond leesonderwijs

dinsdag 16 april 2024 19:30 tot 21:00

19:30-21:30 uur, Geldermalsen, Oranje Nassauschool. Het leesonderwijs wordt op de Oranje Nassauschool Geldermalsen volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken toegepast. Op dinsdag 16 april van 19.30-21.00 uur houdt de school in samenwerking met de bibliotheek een informatieavond voor ouders en andere ge├»nteresseerden. 

Het leesonderwijs op scholen moet anders en beter. De kwaliteit van het leesonderwijs staat de laatste maanden volop in de schijnwerpers. Internationale en nationale onderzoeken laten zien dat de leesvaardigheid van leerlingen al jaren daalt. Inmiddels loopt een kwart van de leerlingen risico op laaggeletterdheid. Opgeven voor deze informatieavond kan via info.onsg@cpob.nl. Bezoekers zijn van harte welkom op de Oranje Nassauschool in Geldermalsen.