Julia Lopez 14 april bij de voorjaarsfair in het Rumpts Kerkje
Julia Lopez 14 april bij de voorjaarsfair in het Rumpts Kerkje Foto: Julia Lopez

Voorjaarsfair

zondag 14 april 2024 10:00 tot 17:00

10:00-17:00, Rumpt, Schuttersteeg 2. Op zondag 14 april van 10.00 uur tot 17.00 uur is er weer de jaarlijkse voorjaarsfair in en rond het Rumpts Kerkje,  Schuttersteeg 2 in Rumpt. Er zijn allerlei standjes met vintage en curiosa, zelf gemaakte producten en Groei en Bloei is aanwezig met een jonge plantjesbeurs. Je kunt vroeg in de middag ook komen luisteren naar een fantastische jonge Spaanse pianiste die in onze regio woont. Julia Lopez geeft drie mini concertjes op de onlangs aangeschafte concertvleugel van het Rumpts Kerkje. Er zijn heerlijke zelfgemaakte hapjes te koop en natuurlijk kun je ook lekker komen koffie drinken of borrelen in de vroege voorjaarstuin van het kerkje. Toegang gratis. Voor meer info: www.rumptskerkje.nl/agenda.