HITS 4 YOU
HITS 4 YOU Foto: Muziekvereniging Meteren

HITS 4 YOU met Just-M! en M-tastic!

zaterdag 13 april 2024 20:00 tot 2:00

20:00, Meteren, Dorpshuis van Meteren. Op zaterdag 13 april organiseert Muziekvereniging Meteren haar jaarlijkse feestavond in het Dorpshuis van Meteren. Het thema van dit jaar is ‘HITS 4 YOU’. De avond start om 20:00 uur met een optreden van M-tastic!, het jeugdpoporkest van de muziekvereniging. Daarna neemt coverorkest Just-M! het over. De toegang is gratis.

De afgelopen maanden riep de muziekvereniging familie, vrienden en andere belangstellenden via sociale media op, hits door te geven die zij graag zouden horen tijdens deze feestavond. Op 13 april zal een heus ‘rad van fortuin’ bepalen welke nummers daadwerkelijk gespeeld gaan worden. Het belooft een swingende en verrassende avond te worden, ook voor de muzikanten, die nu nog niet weten welke nummers ze zullen spelen en in welke volgorde.