Afbeelding
Foto: Stockfoto

Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie

donderdag 11 april 2024 19:00 tot 21:30

19:00-21:30 uur, Heukelum, De Krakeling. Het Platform Toegankelijk West Betuwe komt graag in contact met bewoners, gemeente en organisaties en daarom organiseren ze op donderdag 11 april 2024 van 19:00 – 21:30 uur hun jaarlijkse inspiratie & kennisavond.

Deze avond wordt gehouden in dorpshuis De Krakeling in Heukelum. Iedereen is uitgenodigd. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Richtlijnen voor een goede toegankelijkheid in West Betuwe’. 

Op dinsdag 27 februari werd de motie ‘Richtlijnen Toegankelijk West Betuwe’ unaniem aangenomen tijdens de gemeenteraadsvergadering. Het platform ziet dit als een belangrijke stap vooruit om toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimte nog meer te verankeren in het huidige beleid en toekomstige bouwplannen. 

Kennismaken met Platform

Tijdens deze avond op donderdag 11 april wil men mensen kennis laten maken met de werkwijze van het platform en aandacht vragen voor een toegankelijke leefomgeving. Want goede fysieke en sociale toegankelijkheid is de randvoorwaarde om vrij te kunnen leven, te wonen, te werken, boodschappen te doen, te sporten, naar school te gaan. 

Aanmelden voor deze avond kan via: toegankelijkwestbetuwe@gmail.com.