Afbeelding
Foto: www.depluk.nl

Plukpodium Joey & Dave

donderdag 11 april 2024 20:30 tot 22:00

20:30-22:00 uur, Geldermalsen, De Pluk. De broers Joey en Dave spelen hun eerste avondvullende cabaretprogramma. 

De cabaretvoorstelling ‘Stille strijd’ zit boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen. Al snel wordt duidelijk dat ze dezelfde ervaringen totaal anders hebben beleefd en het zet de scheiding van hun ouders weer op scherp. 

STIP-voorstellingen: kies je eigen prijs

Deze cabaretvoorstelling is onderdeel van de STIP-voorstellingen. Door de bijzondere samenwerking van zes culturele podia in Rivierenland zijn deze voorstellingen tot stand gekomen. 

Het doel van de STIP-voorstellingen is om betaalbaar theater aan te bieden voor iedereen. De prijs van een kaartje bepaal je zelf volgens het principe ‘Pay what you can’. Dit betekent dat je al een ticket kunt boeken vanaf 2,50 euro.