• Rondleiding door het Voedselbos Lingehout in Geldermalsen.
• Rondleiding door het Voedselbos Lingehout in Geldermalsen. Foto: Aangeleverd

Rondleiding voedselbos

zondag 31 maart 2024 14:00 tot 15:00

14:00-15:00 uur, Geldermalsen, Voedselbos Lingehout. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding krijgen door het Voedselbos Lingehout op 31 maart.

Er wordt verteld over dit innovatieve project en er is te zien wat er tot nu toe is aangelegd en groeit en er wordt meer verteld over de plannen voor de komende tijd en hoe het bedrijfsmodel werkt. De kosten voor een rondleiding zijn 15 euro per persoon. Deelnemers (investeerders) van het voedselbos krijgen korting en betalen 12 euro.

Deze rondleiding is geschikt vanaf 12 jaar. De rondleidingen zijn op 31 maart van 14:00 tot 15:00 uur in het voedselbos. 

Rondleiding voor groepen

Het is mogelijk om een rondleiding op maat te maken bij groepen van meer dan vier personen. Bijvoorbeeld: een rondleiding van anderhalf uur, inclusief appelsap proeven. 

Optioneel: een activiteit zoals appels plukken of kruiden verwerken. Het minimale tarief voor alleen een rondleiding is gebaseerd op een groep van 6 personen en bedraagt 90 euro. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Vraag via verkoop@voedselboslingehout.nl naar de mogelijkheden. De rondleiding wordt dan ingepland op een datum naar keuze. 

Voor meer informatie en aanmelden, zie onze website: www.voedselboslingehout.nl/winkel/rondleiding.