• Hardlopers en wandelaars voor de start van de Ontbijtrun.
• Hardlopers en wandelaars voor de start van de Ontbijtrun. Foto: Ab Donker

Tiende Hope4Life Ontbijtrun in Deil

zondag 3 maart 2024 8:15

08:15, Deil, Duifhuis. Deze ochtend staat volledig in het teken van het goede doel en wordt alweer voor de 10e keer georganiseerd. Deelnemers mogen na inschrijving & donatie voor het goede doel, hardlopend of wandelend 5 of 10 kilometer afleggen door Deil. Daarna staat voor hun een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet klaar. Met hun deelname steunen zij de strijd tegen kanker. Inschrijfgeld bedraagt 15 euro (liefst contant). Inschrijven vanaf 08:15uur in het Duifhuis, Duyfhuisstraat 2 in Deil. Na afloop is er een geheel door lokale ondernemers en vrijwilligers verzorgd ontbijt in het Duifhuis. Deelname geheel op eigen risico.