Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Saxofoonkwartet SAX4SAX treedt op in Stroomhuis Neerijnen

zondag 3 maart 2024 15:00

15:00 uur, Neerijnen, Stroomhuis. Het saxofoonkwartet SAX4SAX treedt op zondag 3 maart op in het Stroomhuis. SAX4SAX speelt repertoire in de categorie├źn easy jazz, licht klassiek en populaire swing.

Ze zijn van alle markten thuis, spelen ook regelmatig op recepties en presentaties en geven ook korte concertjes samen met andere bands. Kortom, SAX4SAX saxofoonkwartet kan een zaal goed entertainen. Goede en ervaren musici, die zorgen voor sfeer en gezelligheid. 

Het programma van zondag
Het programma dat zij in het Stroomhuis brengen is een mix van alle stijlen muziek uit hun repertoire. Het kwartet bestaat uit vijf personen, maar op het podium staan er steeds maar vier tegelijk.

Bezetting: Sopraan- en alt Saxofoon, Joke van Vrouwerff; alt saxofoon, Netty van Vrouwerff; tenorsaxofoon, Roel van Zwol; baritonsaxofoon, Rob Lenselink en Marc van Mill.

Praktische informatie
Datum: zondagmiddag 3 maart. Aanvang: 15.00 uur. Entree: 20 euro incl. drankje in de pauze. Reserveren: zie www.stroomhuisneerijnen.nl. Het Stroomhuis is rolstoeltoegankelijk.