• Ontdekkingstocht over landgoed Waardenburg en Neerijnen.
• Ontdekkingstocht over landgoed Waardenburg en Neerijnen. Foto: Marc Bartels

Ontdekkingstocht op landgoed Waardenburg en Neerijnen

donderdag 22 februari 2024 14:00 tot 15:30

NEERIJNEN • De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op donderdag 22 februari 2024 een ontdekkingstocht voor jong en oud op landgoed Waardenburg en Neerijnen. Het is dan vakantie en het zonnetje begint hopelijk al aardig in kracht toe te nemen. Een mooie gelegenheid om er met de (klein)kinderen op uit te trekken. De boswachter neemt de wandelaars mee op excursie door het bos van Waardenburg en Neerijnen. Onderweg vertelt de boswachter allerlei leuke weetjes over de natuur en de kinderen doen een aantal opdrachten. Zo komen ze spelenderwijs meer over het gebied te weten en zullen ze ontdekken of de natuur nog in winterrust is. Zit er leven in de boomknoppen? En houden alle dieren een winterslaap? Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Tijd: start om 14:00 uur vanaf de parkeerplaats van het Stroomhuis in Neerrijnen. Duur: ca. 1,5 uur. Deelname: 5 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies