Afbeelding
Foto: CWSV Prinses Marijke

2e dag 46ste Winterserie CWSV Prinses Marijke

zaterdag 6 januari 2024 8:00 tot 17:00

08:30-12:30 uur, Geldermalsen, Meersteeg 4h. Ook dit jaar organiseert Christelijke WandelSport Vereniging Prinses Marijke de winterserie weer. Op 6 januari wordt de tweede wandeling van de serie van vier wandeltochten van 5-10-15-25(-40) km gehouden. Deze is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden en mindervaliden (niet alle routes).

Voor wandelaars die met de trein komen, rijdt er vanaf Station Geldermalsen een pendelbus/auto naar de start locatie ‘De Wandelaar’ aan de Meersteeg 4h in Geldermalsen. De inschrijving ter plaatse kost vijf euro. Bondsleden krijgen één euro korting. 

De routes zijn ook voorzien van routepijlen. Tijdens de wandelingen zijn er vanaf de tien km route (wagen)rusten geregeld. 

Meer informatie is te vinden op de website: www.cwsvprinsesmarijke.nl en sociale media.