Afbeelding
Foto: 123RF.com

Keepersochtend bij VV Tricht

woensdag 3 januari 2024 9:30

09:30 uur, Voelbalveld Tricht, Middelveld 54. Voetbalvereniging VV Tricht organiseert op woensdag 3 januari 2024 een uitdagende Keepersochtend in samenwerking met Keepersschool PEAK Elite Culemborg. Dit is bedoeld voor alle keepers tussen de acht en achttien jaar uit de Betuwe en omgeving. Zo aan het begin van het nieuwe jaar een mooi moment om bij professionele trainingsvormen alles te geven, plezier te hebben, jezelf te verbeteren of nieuwe keeperstechnieken te leren van gediplomeerde trainers. Samen met andere keepers van dezelfde leeftijd. Inclusief consumpties en een aandenken. Aanmelden kan via: keepersschoolpeak@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd, club en team. De kosten bedragen vijftien euro. Meer info: www.arjanhoek-goalkeeping.com.