Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ladies Fair in de Burcht van Haeften

zaterdag 30 september 2023 14:00 tot 18:00

14:00-18:00 uur, Haaften, Burcht van Haaften. De eerste Ladies Fair vindt op 30 september plaats in de Burcht van Haeften.

Een dag waarop ondernemers uit Haaften en wijde omgeving hun producten uitstallen voor bezoekers. Een dag die georganiseerd wordt door dames, medewerkers en vrijwilligers.

De Ladies Fair is een evenement waarbij sfeer, knusheid, en gezelligheid bovenaan staan. Met een divers aanbod van o.a. lingerie, kleding, sieraden, verzorging en bloemen tot lokale fruitsappen, cadeauartikelen en leuke spullen voor het interieur. 

Natuurlijk is bar is geopend om tijdens het shoppen een drankje te doen, even uit te rusten of een praatje te maken. Want ook verbinden en ontmoeten is belangrijk in de Burcht, het gemeenschapshuis voor inwoners van West-Betuwe. 

Op deze Fair zullen vrijwilligers van de Burcht een kraampje bemensen waar men verschillende soorten lekkers kunt kopen voor het goede doel, en wel: een bankje tegen de gevel van de Burcht, waar jong en oud op kan uitrusten.