• Verschillende muziekinstrumenten.
• Verschillende muziekinstrumenten. Foto: stockfoto

Muziekensembles Kunsteducatie Culemborg

woensdag 27 september 2023 18:45 tot 19:30

18:45-19:30 uur, Culemborg, Zijderupsvlinderlaan 2. Bij Kunsteducatie Culemborg (KEC) repeteren op woensdagavonden in de Brede School aan de Zijderupsvlinderlaan 2 te Culemborg tussen 18:45 en 19:30 uur ‘Ensemble Mélange’ en ‘Dwarsfluitensemble Flautissimo’. 

Beide ensembles repeteren om de twee à drie weken. ‘Mélange’ bestaat uit zo’n tien muzikanten. In dit ensemble worden niet alleen houten blaasinstrumenten, zoals dwarsfluit, blokfluit en fagot bespeeld, maar ook strijkinstrumenten en piano. In dit ensemble is met name nog plaats voor violisten, altviolisten, en cellisten. 

Dwarsfluitensemble ‘Flautissimo’ speelt gevarieerd repertoire voor dwarsfluitensembles, zo nu en dan met pianobegeleiding. Ook is het mogelijk om alt- of basdwarsfluit te spelen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met docente Marilou Krouwel via m.krouwel@casema.nl.