Ga je met Dirk op pad of wandel je zelf mooi rond?
Ga je met Dirk op pad of wandel je zelf mooi rond? Foto: Linda Coenmans fotografie

Natuur- en bloesemwandeling voor het goede doel KWF

zaterdag 22 april 2023 8:00 t/m 17:00

08:00-17:00, Heukelum, De Koornwaard. Natuurliefhebbers opgelet! Om geld in te zamelen voor de Alpe d’HuZes organiseert team Geloof, Hoop en een Berg Liefde op zaterdag 22 april 2023: Een natuurwandeling door natuurgebied “De Koornwaard” bij Heukelum. Dirk Fey, oud boswachter van De Biesbosch, neemt de deelnemers mee door dit gebied en vertelt over alles wat men tegenkomt. 

Men kan ook op eigen gelegenheid op avontuur door de Betuwe. De tocht is 7 km lang, ongeveer drie uur. Starten 9:30 uur en 13:30 uur. Inschrijfgeld 25,- euro. Inclusief kop koffie of thee met lekkers en soep met een broodje. Start en finish Gasthuisstraat 8, 4161 CC Heukelum. Opgeven uiterlijk 20 april 2023 via geloofhoopeneenbergliefde@gmail.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL=VOL! Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Wandeling in de bloesem

Wandeling in de bloesem langs de Linge, 8, 15, 30 of 50 km. Starten vanaf 8:00 uur. Inschrijfgeld 15,- euro. Inclusief kop koffie of thee met lekkers en soep met een broodje. Start en finish Gasthuisstraat 8, 4161 CC in Heukelum. Opgeven uiterlijk 20 april 2023 via geloofhoopeneenbergliefde@gmail.com. Hierbij geldt ook VOL=VOL. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Dit alles om geld in te zamelen voor ons doel dat niemand meer zal sterven aan kanker!