• Zanglust in Varik tijdens een repetitieavond.
• Zanglust in Varik tijdens een repetitieavond. Foto: Aangeleverd

Zanglust treedt op en zoekt nieuwe pianist

zondag 26 maart 2023 14:30

14:30, Varik, De Tovershof.  Op zondagmiddag 26 maart geeft zangvereniging Zanglust een concert in de Toevershof te Varik. Op het programma staan liedjes uit musicals en een brede variatie aan overige werken zoals Ierse volksliedjes, kleinkunst nummers en nederpop. Het koor wordt begeleid door pianospel van Huib van Mierlo. Afwisselend met de koorzang treden leerlingen van Manon Kroezen op met zang en piano.

Het geheel staat onder leiding van dirigente Manon Kroezen. Zij zwaait sinds april 2022 het dirigeerstokje. Het koor is hiermee ook qua repertoire een nieuwe weg ingeslagen. Helaas wordt dit het eerste en gelijk laatste concert van Zanglust onder pianobegeleiding van Huib van Mierlo. Hij was ‘interim pianist’ na het vroegtijdig overlijden van vaste koorpianiste Jet Versluis. Het koor is dus op zoek naar een nieuwe pianist die het koor wil begeleiden tijdens repetities (op de maandag) en jaarlijkse optredens. Wil je meer weten, mail dan naar jannyschuilingrijnberg@gmail.com. Overigens zijn ook nieuwe leden (m-v) nog van harte welkom!

Het concert begint om 14.30 in de Toevershof, Walgtsestraat 5, in Varik. Zaal open vanaf 14:00. Toegang is vrij. U kunt een vrijwillige bijdrage geven bij de uitgang na afloop van het concert, verder is er dan ook nog gelegenheid om na te praten in de foyer van de Toevershof.