Harmonie Concordia Beesd
Harmonie Concordia Beesd Foto: Niels Schreuders

Voorjaarsconcert Harmonie Concordia

zaterdag 25 maart 2023 20:00 tot 22:00

20:00, Beesd, Klokhuis. Op Zaterdag 25 maart a.s. is het tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van Harmonie Concordia Beesd. Zoals gebruikelijk zal de slagwerkgroep de avond openen. O.l.v. Sander van Ingen zullen zij een gevarieerd programma spelen. Bij de slagwerkgroep zult u een aantal ´nieuwe bekenden´ gezichten zien. Door de uitbreiding is er nu ook weer de mogelijkheid om melodische stukken te spelen. Er zijn nieuwe mallets aangeschaft en op het programma staat o.a. Zwart-wit en Sky on Fire. Na de pauze zal het harmonie orkest o.l.v. Theo Bindels verder gaan met het programma Hollandse Meesters, m.m.v. Martijn van Vuuren. 

Denk je aan Hollandse Meesters dan denk je aan Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten maar ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen. De harmonie zal samen met Martijn een selectie van bekende en minder bekende nummers van grote Nederlandstalige artiesten die inmiddels zijn overleden. Van Hermans tot Sonneveld, en van Halsema tot Shaffy. Allemaal komen ze voorbij in een luchtig en interactief programma.

Het concert vindt plaats in het Klokhuis in Beesd. De entree is €7,50 en kan betaald worden aan de deur, pinnen is mogelijk. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open, om 20.00 uur zal het concert beginnen. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren! Na afloop is de bar geopend om onder het genot van een hapje en drankje na te praten.

Volg Harmonie Concordia Beesd op Facebook en Instagram om de voorbereidingen te volgen. Graag tot 25 maart!