Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ouder-kind café Geldermalsen

woensdag 8 februari 2023 9:30 t/m 11:00

09:30, Geldermalsen, De Pluk. Heb je jonge kinderen tussen de 0-4 jaar en wil je samen leuke dingen doen, nieuwe mensen leren kennen en opvoedtips delen met andere ouders? Kom dan naar het ouder-kind café! Wij zorgen voor koffie, thee en speelgoed. Deelname is gratis. Met elkaar maken we er een gezellige ochtend van voor jou en je kind en hopen we je te zien bij het ouder-kind café in de Pluk Geldermalsen (Bibliotheek).

Inloop 09:30 -10:00 uur. Activiteit 10:00 - 11:00 uur. Activiteit van deze maand: Peuter yoga!

Peuteryoga is een speelse yogavorm voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar. Deze maand komt een yoga docent een activiteit verzorgen aan de hand van het thema: dieren. Een leuke manier om even samen met je kleintje tot rust te komen!

Heb je misschien nog vragen? Je mag bellen of appen naar 06-24812153. Mailen kan ook naar mkoets@welzijnwestbetuwe.nl.