Open Podium in Stroomhuis Neerijnen
Open Podium in Stroomhuis Neerijnen Foto: Peter van Steen

Werelmuziek in Stroomhuis: Recuerdos Calientes

zondag 5 februari 2023 15:00

15:00, Neerijnen, Stroomhuis. Op zondag 5 februari brengt Stroomhuis Neerijnen Recuerdos Calientes, warme herinneringen aan het zonnige zuiden. 

Recuerdos Calientes is een cross-over van mezzosopraan Madelon IJsselmuiden met (flamenco)gitarist, accordeonist en zanger Martijn Nanninga en violiste Monique Lansdorp. Het is een gevarieerd programma met klassiekers uit de flamenco, Italiaanse opera, Klezmer en Balkanmuziek. Het wordt een bijzonder optreden van drie geschoolde en gerenommeerde musici. Hun muziek ademt de ziel van volksmuziek vermengd met de esthetiek van de klassieke muziek. 

Dit concert in de serie Wereldse Klanken op 5 februari 2023 begint om 15.00 uur. Entree is 20 euro inclusief drankje in de pauze.  Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen. Stroomhuis is rolstoeltoegankelijk. Voor reserveren zie www.stroomhuisneerijnen.nl