Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Prikkelarme voorstelling over ‘Helden’ in De Pluk

zaterdag 4 februari 2023 11:00

11:00, Geldermalsen, De Pluk. Op zaterdag 4 februari om 11.00 en 14.00 uur is er een prikkelarme theater dansvoorstelling voor kinderen in de ontwikkelingsleeftijd van 5 tot 8 jaar. Het thema is: je bent een held als je helpt, maar je bent ook een held als je om hulp durft te vragen.

De Vertelfabriek maakt voorstelling-en die toegankelijk zijn voor mensen die niet goed tegen prikkels kunnen. Dit houdt o.a. in dat bij deze voor-stellingen het geluid, licht en tempo afgestemd zijn op de doelgroep. Naast dat deze voorstelling voor-namelijk op scholen te zien is, komt Helden speciaal voor één keer naar Theater De Pluk. In samenwerking met De Pluk Geldermalsen en Welzijn West Betuwe maakt de Vertelfabriek op deze manier cultuur voor iedereen toegankelijk! Dus kom voor een echte theaterbeleving naar Theater De Pluk en neem je broer(s), zus(sen), ouders,opa(’s) en oma(’s) gezellig mee.

Ouders en begeleiders van kinderenkunnen ons bellen of mailen voormeer informatie en om te vragen of de voorstelling ècht geschikt is voor hun kinderen.

Zaterdag 4 februari11.00 uur & 14.00 uur, Theater De Pluk Rijksstraatweg 64, Geldermalsen
Reserveren kan via:www.bibliotheekrivierenland.nl