Kerstmarkt Maastricht
Kerstmarkt Maastricht Foto: OVH

Oranjevereniging Haaften organiseert kerstreis naar Maastricht

zaterdag 9 december 2023 10:00 tot 21:00

10:00-21:00 uur, Haaften. Oranjevereniging Haaften organiseert weer een kerstreis, dit jaar naar Maastricht. Het Vrijthof wordt omgetoverd in een groot winterdorp en de hele Maastrichtse binnenstad wordt gehuld in sfeervolle kerstdecoratie.

Overdekte schaatsbaan, reuzenrad en veel meer! Lijkt het je leuk om mee te gaan naar Maastricht, om te kerstshoppen bij één van de vele gezellige kraampjes, om te schaatsen of gewoon voor de gezelligheid? 

Invulling dag voor eigen rekening
OVH regelt het vervoer en wat voor onderweg, de invulling van de middag en avond is voor eigen rekening. De kerstreis vindt plaats op zaterdag 9 december om 10.00 uur. Om 21.00 uur weer retour vanuit Maastricht per luxe touringcar.

Kosten bedragen 25 euro per persoon. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via info@oranjevereninghaaften.nl ook voor niet leden en mensen van buitenaf.