Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

46e Winterserie Prinses Marijke

zaterdag 2 december 2023 8:30 tot 12:30

08:30-12:30 uur, Geldermalsen, Meersteeg 4h. Ook dit jaar organiseert Christelijke WandelSport Vereniging Prinses Marijke de winterserie weer. Op 2 december wordt met een serie van 4 wandeltochten van 5-10-15-25(-40) km gestart. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden en mindervaliden (niet alle routes).

Voor wandelaars die met de trein komen, rijdt er vanaf Station Geldermalsen een pendelbus/auto naar de start locatie ‘De Wandelaar’ aan de Meersteeg 4h in Geldermalsen. De inschrijving ter plaatse kost vijf euro. Bondsleden krijgen één euro korting. 

De wandeling is van 8.30 tot 12.30 uur. De routes zijn ook voorzien van routepijlen. Tijdens de wandelingen zijn er vanaf de tien km route (wagen)rusten geregeld. 

Meer informatie is te vinden op onze website: www.cwsvprinsesmarijke.nl en onze sociale media.