Bigband Sweet Blossom Orchestra Kerst in Swing
Bigband Sweet Blossom Orchestra Kerst in Swing Foto: eigen foto

Kerst in Swing

zondag 17 december 2023 15:00 tot 17:00

15:00-17:00, Geldermalsen, De Pluk. Zondag 17 december brengt bigband Sweet Blossom Orchestra in de theaterzaal van De Pluk in Geldermalsen een verrassend Kerst in Swing programma.

Bigband Sweet Blossom Orchestra staat onder de bezielende leiding van bandleider Marcel Streef. Marcel Streef heeft zijn sporen ruim verdiend op het gebied van jazz muziek en met name in het leiden van bigbands. Deze middag zullen ook enkele gastspelers worden toegevoegd aan het orkest. SBO brengt voornamelijk swingmuziek uit de jaren ‘40/’50. Met de komst van bandleider Marcel Streef staan er bijzondere arrangementen op de lessenaar. Sweet Blossom Orchestra treedt deze middag op met haar vaste zangeres Anita Simons uit Rotterdam. O.a. zal zij het jingle bells arrangement van Clayton uitgevoerd door Diana Krall ten gehore brengen. Ook zal deze middag als zanger Eric Lijbers optreden. Eric zingt al vanaf zijn achttiende de Frans Sinatra zongs mee, eerst in de kroeg en later met allerlei bands. Daarna richtte hij zich ook op blues, rock en diverse soulbands op de grote podia. Hij is nu weer teruggekeerd naar zijn roots en brengt deze middag zijn uitvoering van diverse Sinatra songs ten gehore. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Het concert is in twee delen tussen 15.00 en ca. 17.00 uur met na afloop nog een leuke nazit in de brasserie. Kaarten ad € 12,50 per stuk kunnen vanaf heden besteld worden via de ticketlijn van De Pluk: 

https://www.ticketkantoor.nl/shop/kerstinswing