PlukPodium
PlukPodium Foto: Loudi Pot

PlukPodium: Fred Delfgaauw

donderdag 14 december 2023 20:30 tot 22:30

20:30-22:30, Geldermalsen, De Pluk. Is het niet de droom van alle kunstenaars om met zo min mogelijk, zoveel mogelijk te zeggen. Zo ook voor theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw. 

Inmiddels staat hij 40 jaar op de planken. Fred speelt speciaal voor het publiek van “ De Pluk” speciaal programma: een compilatie van de beste, mooiste, meest ontroerende personages uit de afgelopen 40 jaar uitgevoerd in perfecte eenvoud. Waarbij de maker en zijn dromen op een leeg toneel kan uitpakken en zichtbaarder worden dan ooit. Fred Delfgaauw pur sang. 

Voor iedereen die al bekend is met zijn werk en de kans voor al die anderen om kennis te maken met de meest magische vorm van theater die Nederland rijk is.

Algemeen Dagblad: Het werk van Fred Delfgaauw laat zich niet makkelijk uitleggen. Je moet het zien en beleven. Als theatermaker is hij indrukwekkend en aangrijpend. Humor en ontroering. Hij is uniek in Europa en misschien wel in de hele wereld.

Ga voor meer informatie en/of kaarten naar www.depluk.nl/plukpodium