Sing-in aan de Waal in Waardenburg op 24 november 2023
Sing-in aan de Waal in Waardenburg op 24 november 2023 Foto: Sing-in aan de Waal

Sing-in aan de Waal

vrijdag 24 november 2023 19:00 tot 20:00

19:00-20:00 uur, Waardenburg, De Oude School, Dorpsstraat 25. In de Oude School, naast de hervormde kerk in Waardenburg wordt op vrijdag 24 november 2023 een sing-in georganiseerd. De sing-in start om 19:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Er worden liederen gezongen uit Opwekking en Sela en deze zijn gekozen uitgekozen naar aanleiding van het thema: ‘Vertrouwen’. Daarnaast staan er ook verschillende kinderliederen op het programma. De begeleiding wordt verzorgd door een gelegenheidsband. Iedereen is welkom; alleen meeluisteren mag ook!
De “Sing-in aan de Waal” wordt een aantal keer per jaar georganiseerd door mensen uit diverse kerken in de Betuwe. Meer informatie is te vinden op Facebook.com/singinaandewaal/