Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Klasgenoten, Tref je hier Vinyl Party

zaterdag 7 oktober 2023 21:00

21:00 uur, Beesd, Club Rodenburg. Zin om samen met vrienden gezellig uit te gaan zoals dat in de jaren ’70, ’80, ’90 en ‘00 gewoon was in plattelandsdisco’s? 

Met Klasgenoten is het niet kijken, maar de ‘onverwachte gast’ ontmoeten, gezellig bijkletsen en de hele avond dansen op herkenbare muziek. Zelf een favoriete vinylsingle uit de platenbak grissen en DJ Francesco componeert Klasgenoten tot een onvergetelijke avond!

Spreek samen met vriendengroepen en klasgenoten af op zaterdag 7 oktober in Club Rodenburg Beesd. We beginnen al om 21:00 uur. Om 01:57 uur starten we De hoogste tijd van André Hazes!

Kaarten zijn online op de site van Club Rodenburg voor tien euro te bestellen, of op de avond aan de kassa. Speciaal voor groepen van acht personen is een groepskorting mogelijk. Check clubrodenburg.nl.