‘Hoe leer je iemand Nederlands?’

donderdag 29 september 2022 13:00

13:00, Geldermalsen, De Pluk. Docente Welmoed Homan organiseert op donderdagmiddag 29 september van 13.00 u tot 15.00 uur een cursus in De Pluk in Geldermalsen voor mensen die op vrijwillige basis iemand willen helpen met de taal.

In de gemeente wonen mensen die uit landen komen waar oorlog is of waar het niet veilig is om te leven. Die mensen spreken in het begin nog geen Nederlands. Er bestaan voor hen officiële lessen, bijvoorbeeld bij het Digi-Taalhuis West Betuwe of het ROC Rivor, maar soms is er geen plaats. Dan komen er vrijwilligers om de hoek kijken. September is de maand van het Lezen en Schrijven. Maar ook van taal spreken en verstaan. Belangstellenden kunnen zich bij haar opgeven op telefoonnummer 0620293149.

Locatie