var regionValue = pubbleEnv.region; var scriptElement = document.createElement('script'); scriptElement.src = 'https://mmcdn.nl/tags/kontaktmedia/' + regionValue + '.js'; document.head.appendChild(scriptElement);
Afbeelding
Foto:

Concert van Flor de Amor in Stroomhuis

zondag 4 december 2022 15:00

15:00, Neerijnen, Stroomhuis. Op zondag 4 december is er weer Latijns-Amerikaanse muziek in Stroomhuis Neerijnen met een optreden van de groep Flor de Amor.

De vierkoppige band Flor de Amor brengt Spaanstalige liederen en ballades ten gehore met Spaanse, Cubaanse en Argentijnse invloeden en met een mix van levendigheid en emotie. Naast hun schitterende zang bespelen de muzikanten diverse instrumenten, zoals gitaar, requinto, contrabas, cuatro (Latijns-Amerikaans snaarinstrument), accordeon, fluit, mandola en percussie. Zij vertolken de latin spirit met vuur en passie. Het wordt een muzikaal feest. Flor de Amor laat de zon schijnen! 

Dit concert in de serie Wereldse Klanken op 4 december begint om 15.00 uur. Entree is 20 euro inclusief drankje in de pauze. Voor reserveren zie www@stroomhuisneerijnen.nl. Stroomhuis is gelegen aan Van Pallandtweg 1, Neerijnen en is rolstoeltoegankelijk.