document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var regionValue = pubbleEnv.region; var scriptElement = document.createElement('script'); scriptElement.src = 'https://mmcdn.nl/tags/kontaktmedia/' + regionValue + '.js'; document.head.appendChild(scriptElement); });
Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Film over het thema dementie in “De Pluk”.

woensdag 14 december 2022 19:30

19:30, Geldermalsen, De Pluk. Op woensdag 14 december zal er in samenwerking met Stichting Lingefilm een film vertoond worden in de Pluk in Geldermalsen. Een film waarin dementie een rol speelt.

Het Alzheimer Trefpunt is er voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Iedere 2e woensdag van de maand organiseert het Alzheimer Trefpunt West Betuwe een bijeenkomst. Deze keer is dat een film.

De film Un Beau Matin laat zien dat ondanks een ernstig zieke vader het leven van dochter Sandra ‘gewoon’ doorgaat. De film registreert vooral, is soms ontroerend, maar is er niet op uit om te dramatiseren. (Meer informatie is te vinden op Lingefilm.nl)

Bezoekers van de film zullen de situaties herkennen en juist daarom is er na afloop de mogelijkheid voor discussie en uitwisseling. Ook is het mogelijk om dan onder begeleiding van leden van de werkgroep Alzheimer Trefpunt West Betuwe, bestaande uit zorgprofessionals, in kleinere groepen na te praten.

Kaartjes à € 9,00 kunt u vooraf bestellen via Lingefilm.nl.
Aanvang 19.30 uur.

Informatie over Alzheimer Trefpunt West Betuwe: Babs Bergs, 06-38095381, b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl