Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Kerstconcert met mini-pubquiz

zaterdag 10 december 2022 19:30

19:30, Herwijnen, Dorpshuis de Poort. Op zaterdag 10 december geeft Fanfare Wilhelmina een kerstconcert. Tussendoor je ‘kerstkennis’ testen en meezingen mag.

Wilhelmina kiest dit keer voor een kerst- in plaats van een najaarsconcert. Van klassiekers als ‘In the bleak midwinter’ tot vrolijke knallers als ‘Rudolph the red nosed reindeer’: na deze avond verkeert het publiek definitief in kerstsfeer. De nieuwe talenten van het volwassenenproject en de (gevorderde) leerlingen van de fanfare spelen een deel van het programma mee. Van de liedjes die mee te zingen zijn, wordt de tekst beschikbaar gesteld.

De bekende verloting om de kosten te dekken ontbreekt ook dit keer niet. Daarnaast is er een bescheiden pubquiz opgezet met als rode draad, hoe kan het ook anders, ‘kerst’ en ‘muziek’. Deelname is gratis en er staat natuurlijk een prijs(je) klaar voor degene met de meeste parate kerstkennis.

De avond begint om 19:30 uur in dorpshuis De Poort in Herwijnen. De entreeprijs is 2,50 euro (donateurs en kinderen tot twaalf jaar gratis). Reserveren is niet nodig. Volg Wilhelmina op facebook voor het laatste nieuws: facebook.com/wilhelminaherwijnen