Afbeelding
Foto: 123rf.com

Kerst in De Pluk

zaterdag 10 december 2022 14:00

14:00, Geldermalsen, De Pluk.  Op zaterdag 10 december wordt in de Pluk de kerstboom ontstoken, vol gelukwensen van leerlingen uit het Primair Onderwijs, verpakt in een doorzichtige kerstbal.

Wethouder van Stappershoef komt de kerstboom in werking zetten. In De Pluk is ook een kerstmarkt ingericht en tijdens een verteltheater mogen de kinderen de filmzaal luisteren aan het verhaal “De wens van de stenen tuinkabouter” vertelt door Lot Lohr. Op de merkt zijn stand van  Wereldwinkel van GeldermalsenEen keramist Gossling Asperen waarbij u originele keramiek kunt kopeneen schilder met kleinere formaat schilderijtjes Ria van ’t Geijn uit Beesd   Jan van Anrooy sKCWBkerststukken en kerstkransen  Jongeriusstreekproducten sappen enz.  Span Moorkoppen kaarsen Okee Kadowinkel ’s Heeren Loo een gedekte kersttafel waarvan de onderdelen ook te koop zijn Gerd Buyserd boekenkraam Historische Kring Boeken en de verkoop van kaarten stichting Kunst en Cultuur West Betuwe Boeken EMJEE uitgevers o.a. ”Achter de Wolken”

Inleveren van de wens door de leerlingen kan vanaf 13.00 uur. Voor ouders en of belangstellenden ligt er een wensboek klaar waarin zij hun kerstwens kunnen plaatsen. Om 14.15 uur komt Wethouder R. van Stappershoef en zet de verlichting inwerking. Vanaf 14.45 uur is de kerstmarkt ingericht in De Pluk.