Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Natuurexcursie voor mensen met een visuele beperking, landgoed Waardenburg en Neerijnen

donderdag 6 oktober 2022 10:30

10:30, Landgoed Waardenburg en Neerijnen. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren tijdens de Week van de Toegankelijkheid op donderdag 6 oktober een natuurexcursie voor mensen met een visuele beperking op landgoed Waardenburg en Neerijnen. 

Geniet van het prachtige landgoed! Er is hier van alles te ervaren, ook voor deelnemers met een visuele beperking. We gaan op een rustig tempo over goed begaanbare paden. We komen langs een kasteel, door een parkbos, boomgaarden en weilanden. Hier is van alles over te vertellen, maar ook op andere manieren te ervaren. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. (ook voor begeleiders)

Tijd: start om 10.30 uur. Duur: ca. 1,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Tip van de boswachter: De boswachters verzorgen alleen de excursie. Mocht je begeleiding nodig hebben, dien je die zelf mee te nemen. Begeleiders moeten ook een ticket reserveren. Dit ticket is gratis. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Locatie