crying baby girl, huilend kind, meisje, huilend meisje
crying baby girl, huilend kind, meisje, huilend meisje Foto: pololia - stock.adobe.com

Gratis workshop ‘Meer grip op je gevoelige kind met pittig gedrag’

dinsdag 4 oktober 2022 9:30 t/m 11:00

09.00, geldermalsen; Bibilotheek Rivierenland • Simone van Dijk, gecertificeerd Gordon® trainer, geeft tijdens de week van de opvoeding, in samenwerking met GGD Gelderland-Zuid en Bibliotheek Rivierenland vestiging Geldermalsen twee gratis workshops met het thema: ‘Meer grip op je gevoelige kind met pittig gedrag.

Van DIjk: “Hierin ervaar je met welke woorden je je kind prikkelt, waardoor het meer negatief gedrag laat zien. En krijg je handvaten hoe je jouw kind liefdevol kan helpen, waardoor je kind zich gehoord en gezien voelt door jou en zijn gedrag aanpast voor jou. Want het ouderschap is het mooiste wat er is, maar ook niet altijd even makkelijk. Wanneer je thuis komt van het werk, wil je kunnen opladen en niet leeglopen op gekibbel en strijd met elkaar. Maar hoe zorg je er voor dat het gezin geen energielek is, maar juist een plek om op te laden? Waar je jezelf zelfverzekerd en krachtig voelt, in plaats van moedeloos en machteloos.”

Gordon® methode 

“In mijn zoektocht naar rust, harmonie en gezelligheid in huis, kwam de Gordon® methode op mijn pad. Dit bracht mij duidelijkheid waarom we in strijd kwamen en gaf mij praktische handvaten hoe wel te reageren om in verbinding te blijven met elkaar. Zelf zo enthousiast over het resultaat van de Gordon® methode ben ik ook Gordon trainer geworden, omdat ik alle ouders deze inzichten en vaardigheden gun voor meer rust en vertrouwen, omdat je weet welke aanpak werkt.”

Aandachtspunten:

  • Sta sterk en zelfverzekerd in het ouderschap; 
  • Kind luistert beter;
  • Kind beter leren begrijpen en bereiken;
  • Geduld verliezen voorkomen.

Kom naar één van de twee gratis workshops in bibliotheek Rivierenland Geldermalsen in het multifunctioneel Centrum De Pluk. Check www.gelijkingezin.nl/weekvandeopvoeding voor de dagen en tijden.

Locatie