Tante Leen van binnenuit.
Tante Leen van binnenuit. Foto: Christine Sterrenburg

Tante Leen wordt op vrijdag 31 maart officieel geopend

Algemeen 1.510 keer gelezen

GELDERMALSEN • In het centrum van Geldermalsen is sinds het najaar een gezellig ontmoetingshuis geopend wat volledig gerund wordt door vrijwilligers. 

Opening door burgemeester 

Vrijdagochtend 31 maart van 10.00 tot 12.00 uur is de officiële opening en komt burgemeester Stoop openen. Tante Leen is een plek voor jong en oud om lekker wat te drinken, te lezen of te kletsen. Ook mensen die alleen zijn kunnen hier rustig binnenlopen want er is altijd wel iemand waarbij aangeschoven kan worden. Er is een kast vol met spelletjes om te spelen voor jong en oud en een kinderhoekje zodat ouders rustig hun koffie kunnen drinken terwijl de kinderen zich vermaken. Of kom bijvoorbeeld je huiswerk maken hier of bijkletsen met vrienden.

Ontmoetingsplek 

Deze ontmoetingsplek is ontstaan vanuit de behoefte om naar elkaar om te zien. Een plek waar aandacht is voor wie binnenloopt en waar je je thuis kan voelen. Een ongedwongen sfeer waar je lekker jezelf mag zijn. Je hoeft niet iets te bestellen als je dat niet wil, op die manier hopen de vrijwilligers dat mensen deze plek gaan zien als verlengde van hun eigen huis waar je samen kunt komen met bekenden of nieuwe ontmoetingen kan opdoen. Nieuwsgierig geworden? Stap eens de drempel over bij Tante Leen!

Meer informatie

Open op woensdagmiddag, donderdagavond en vrijdagochtend. Kijk eens op de website of socials voor meer informatie. www.tanteleengeldermalsen.com @tanteleen.geldermalsen. Rijksstraatweg 17, Geldermalsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden