• Zanglust in Varik tijdens een repetitieavond.
• Zanglust in Varik tijdens een repetitieavond. Foto: Aangeleverd

Zanglust treedt op en zoekt nieuwe pianist

Algemeen 845 keer gelezen

VARIK • Op zondagmiddag 26 maart geeft zangvereniging Zanglust een concert in de Toevershof te Varik. Op het programma staan liedjes uit musicals en een brede variatie aan overige werken zoals Ierse volksliedjes, kleinkunst nummers en nederpop. 

Het geheel staat onder leiding van dirigente Manon Kroezen. Zij zwaait sinds april 2022 het dirigeerstokje. Het koor is hiermee ook qua repertoire een nieuwe weg ingeslagen. Helaas wordt dit het eerste en gelijk laatste concert van Zanglust onder pianobegeleiding van Huib van Mierlo. Hij was ‘interim pianist’ na het vroegtijdig overlijden van vaste koorpianiste Jet Versluis. 

Zoektocht naar pianist en nieuwe leden

Het koor is dus op zoek naar een nieuwe pianist die het koor wil begeleiden tijdens repetities (op de maandag) en jaarlijkse optredens. Wil je meer weten, mail dan naar jannyschuilingrijnberg@gmail.com. Overigens zijn ook nieuwe leden (m-v) nog van harte welkom!

Het concert begint om 14.30 in de Toevershof, Walgtsestraat 5, in Varik. Zaal open vanaf 14:00. Toegang is vrij. U kunt een vrijwillige bijdrage geven bij de uitgang na afloop van het concert, verder is er dan ook nog gelegenheid om na te praten in de foyer van de Toevershof.

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Wegafsluiting en bijbehorende omleiding zorgen voor verkeerschaos in Enspijk Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Gemeente publiceert grote hoeveelheid onderzoeksinformatie over grondvervuiling Spijk Algemeen gisteren
Afbeelding
Dorpendeal voor Hellouw: 'We gaan straks onze wijsheid delen' Algemeen 21 mrt., 07:00